Gå direkt till innehållet

Information om webbplatsen

Ge respons

Vad har vi lyckats med och vad har vi inte lyckats med? Hur skulle du utveckla våra sidor? Ge oss respons.

Kompatibilitet med webbläsare och operativsystem

Webbplatsen har testats så att den fungerar med tidsenliga och de vanligaste förekommande kombinationerna av webbläsare (Microsot Edge, Google Chrome, Firefox och Safari) och operativsystem i både bordsdatorer och mobilanordningar.

Om sidorna inte syns ordentligtkan du testa följande åtgärder:

  • Töm din dators cacheminne.
  • Stäng din webbläsare (allaflikar) och börja på nytt.
  • Stäng av datorn och startaden på nytt.

Tillgänglighet

Vi åtar oss att göra webbplatsen tillgänglig i enlighet med lagen. Öppna tillgänglighetsutlåtandet för ytj.fi.

Juridiskt förbehåll

I fråga om webbplatsens innehåll har vi på alla sätt strävat efter att informationen ska vara korrekt och aktuell. PRS ansvarar inte för de kostnader eller skador som förorsakas användaren till följd av eventuella fel i innehållet på webbplatsen. PRS ansvarar inte heller för sådana olägenheter som beror på tekniska störningar.

Upphovsrätt

PRS äger rätten till det text- och bildmaterial som publiceras på webbplatsen.

Textmaterialet på webbplatsen kan användas fritt och länkar till sidorna får göras förutsatt att källan anges. Kommersiell användning av materialet måste alltid ske efter särskild överenskommelse med PRS.

Behandling av personuppgifter

PRS har förbundit sig att skydda användarnas personliga integritet och personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi samlar inte in uppgifter i vilka enskilda användare kan identifieras.

Kakor (cookies)

Webbplatsen använder sessionskakor. Kakor är små textfiler som sänds till användarens dator och lagras på datorn. Kakorna skadar inte användarens dator eller filer.

Om du inte vill att kakor lagras på din terminal eller i webbläsaren, kan du blockera kakor i webbläsarens inställningar. Det kan du göra innan du går in på webbplatsen eller när du använder den.

Nödvändiga kakor

Nödvändiga kakor är viktiga för de egenskaper och tekniska funktioner utan vilka webbplatsen inte fungerar. Dessa kakor kan inte blockeras.

Kakor för vårt publiceringssystem

Abako Oy har utvecklat publiceringssystemet för webbplatsen. Systemet använder sessionskakor. De lagras i datorns minne så länge som webbläsaren är öppen, och försvinner när du stänger webbläsaren.

Analytiska kakor

Med hjälp av analytiska kakor är det möjligt att följa besökarnas aktivitet på webbplatsen och utföra analyser. Analyserna hjälper oss utveckla webbplatsen så att den blir mer funktionell och användarvänlig.

Webbplatsen använder tjänsten Snoobi Analytiikka. Uppgifterna samlas in i anonym form och de specificeras inte för enstaka personer.

Analytiken innehåller uppgifter om

  • hur mycket hela webbplatsen och enstaka sidor används
  • längden på besöken i genomsnitt
  • varifrån användaren har kommit till webbplatsen
  • webbläsare och operativsystem
  • användarens IP-adress i anonym form.

Läs mer om kakorna för tjänsten Snoobi Analytiikka på Snoobi Technologys webbplats.Öppnas i en ny flik